Hotell i Hammerfest


Dersom man vil overnatte på hotell når man er i Hammerfest har man hele fire hoteller å velge blant. Thon Hotell Hammerfest ligger like ved Rådhusplassen, sentralt i byen. Hotellet har 103 rom. Byens park ligger rett utenfor hotellet. Hotellet kan by på frokostbuffé og lokale matretter. Det er også en restaurant på hotellet samt konferanselokaler.

executive-suite-sea-view-bedroom-at-kempinski-hotel-adriatic

Sjøutsikt

I Sørgata finner man Scandic Hotel Hammerfest med 85 rom og sjøutsikt. Hotellet kan selvsagt også arrangere konferanser og har i tillegg en intim restaurant med koselig peis.

Byens største

Det største hotellet i Hammerfest er Smarthotel Hammerfest. Dette hotellet ligger i Strandgata, ikke langt fra Arktisk Kultursenter. Hotellet har 9 etasjer med totalt 164 rom. Også Smarthotel Hammerfest har konferanselokaler. Utsikten fra rommene er fin og 12 av rommene har et eget minikjøkken, dersom du vil lage din egen mat. Hotellet har en egen restaurant som heter Du Verden.

Landlige omgivelser utenfor sentrum

Foretrekker du å bo landlig, er Skytterhuset Hotell noe for deg. Her er det gratis parkering, stor hage og 145 rom. Alle rom har eget bad, TV og internett. Hotellet har også en TV-stue, resepsjon med kiosk, bar, badstue og spisesal. Du finner hotellet omtrent 7 minutters biltur fra Hammerfest sentrum.