Sportsnyheter fra Hammerfest


Det er mer enn 50 idrettslag i Hammerfest, så sportsmiljøet i kommunen er rikt og variert. Hammerfest Fotballklubb er den største fotballklubben. Klubben spiller for tiden i tredjedivisjon, avdeling 12. Hammerfest FK fyller faktisk 20 år 18.desember 2014, og dette blir selvsagt feiret. Alle tidligere og nåværende spillere, trenere, medlemmer, frivillige og sponsorer er invitert til flere åpne tiltak i forbindelse med jubileet. Familiene er selvsagt også invitert.

Andre store klubber i Hammerfest er Hammerfest & Forsøl Innebandy klubb, Indrefjord IL og HIF/STEIN. Det er også flere idrettsanlegg i Hammerfest, som tilbyr mange aktiviteter både for unge og voksne. Dersom man vil holde seg oppdatert om hva som skjer på idrettsfronten i Hammerfest, kan man besøke nettsiden til Hammerfest kommune. Her finner man også en oversikt over kommende aktiviteter, slik at man kan planlegge i god tid.

Hammerfest har også veldig mange muligheter for folk som liker friluftsaktiviteter. Man kan gå til fots om sommeren, og på ski om vinteren. Det er også flere skuterløyper i området om vinteren. Mer informasjon om dette finner man også på kommunens nettside. Mulighetene er mange, og på kommunens sider kan man også lese sportsnyheter når det skjer noe nytt i Hammerfest.